Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Μουσικό δωράκι από την Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα από το "Ακούσατε ακούσατε" προσφέρει με πολλή αγάπη μουσικά δωράκια στους φίλους της.

Έτσι χάρισε και σε μένα,ένα πολύ όμορφο,τρυφερό τραγούδι.Όλες οι μουσικές της επιλογές είναι εξαιρετικές, και μας πηγαίνουν πίσω σε τραγούδια,που μαζί τους μεγαλώσαμε.Πολλές επιλογές της είναι από το Νέο Κύμα,που έκανε την "επανάσταση" στα μουσικά δρώμενα τόσο με το στίχο,όσο και με τη σύνθεση.

Το δικό μου τραγούδι είναι:Στην ποταμιά σωπαίνει το κανόνι.


Η Μαργαρίτα έχει επιμεληθεί το βιντεάκι,ντύνοντας τό τραγούδι με πίνακες.Δείτε και τις φωτογραφίες μου από το δάσος,που μας περιβάλλει.

Μαργαρίτα,πιστεύω να σου αρέσουν!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Πολύ κοντά μας,στο δρόμο για το χωριό Κερασιά,παίρνεις ένα δρομάκι μέσα στο δάσος,είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο,και φτάνεις στους μικρούς μας καταρράχτες.Δεν είναι Νιαγάρας,ούτε καν της Έδεσσας,αλλά είναι πολύ όμορφο μέρος και έχουν νερό ακόμη και το καλοκαίρι.

Αν συνεχίσεις το δρομάκι βγαίνεις στο όμορφο μοναστήρι της περιοχής,τον Όσιο Δαυίδ.


Δυο όμορφοι κορμοί δέντρων.






Ιδέες για ...ανακύκλωση

Δεν είναι εποχές για να πετάμε τα παλιά.Θα πείτε,τι να τα κάνουμε,γεμίζει το σπίτι.Κι όμως μπορούμε να τα αλλάξουμε,ώστε να γίνουν διακοσμητικά ή ακόμη και χρηστικά.
Αργά το κατάλαβα και τώρα πια αρχίζω να μαζεύω όσα παλιά περιφρονούσα,ναι ναι αυτό έκανα...γέμιζα σακούλες και στα σκουπίδια.Τώρα πριν πετάξω κάτι,σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω.

Άλλη μια λάμπα πετρελαίου,της φίλης μου κι αυτή,την έφτιαξα με decoupage και ζωγραφική στο γυαλί,
αυτά τα μικρά κεραμικά είναι από γιαούρτι χωριάτικο-τα έβαψα να μοιάζουν με παλιά και τα ζωγράφισα.Από την μια πλευρά και

από την άλλη,


ένα πολύ παλιό χάλκινο ταψάκι,που βρήκα στην αποθήκη του πεθερού μου-του έκανα decoupage,

ένα μεταλλικό σκεύος,μαυρισμένο απ΄τον καιρό,το έφτιαξα με decoupage κι αυτό.Επειδή τελικά τα χρώματα ταίριαζαν στο σαλόνι μου,βρήκε τη θέση του στο τραπεζάκι.Τα κουταλάκια τα αγόρασα πέρυσι από υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα στη Βουλγαρία.